< p>

Assen - Claassen, Moolenbeek en Partners

Assen

Assen is de hoofdstad van Drenthe en is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een van de belangrijkste kernen in Noord-Nederland. Assen ligt centraal en heeft een goede bereikbaarheid over spoor, weg, water en is zeker voor de snelheidsduivels makkelijk te vinden. Claassen, Moolenbeek & Partners is dan ook trots op haar kantoor in Assen die fungeert als Regionaal Hoofdkantoor van Noord Nederland.

De gemeente Assen timmert hard aan de weg voor ondernemers en wij helpen jou graag te versnellen op de route die jij voor ogen hebt. Stap eens binnen bij onze vestiging aan de Vaart Zuid Zijde 33 voor meer informatie.

Bedrijfsadvies in Assen

Om de koers van jouw onderneming voor de lange termijn te bepalen is een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar. Een juiste en duidelijke bedrijfsstrategie biedt handvaten bij de besluitvorming binnen de onderneming. De missie van Claassen, Moolenbeek & Partners is om ondernemers succesvol te maken. Daarom bieden wij jouw onderneming een passend bedrijfsadvies. We helpen jouw onderneming in de regio Assen bij het vaststellen van de juiste strategie.

Financieel bedrijfsadvies in Assen

Naast een duidelijke bedrijfsstrategie is in veel gevallen een bedrijfsfinanciering ook onmisbaar in het verwezenlijken van de toekomstplannen voor een onderneming. Iedere fase die de onderneming doorloopt vraagt om een ander type bedrijfsfinanciering. Claassen, Moolenbeek en Partners levert jouw onderneming in de regio van Assen een financieel bedrijfsadvies op maat.

Advies door een partner in Assen

Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een partner voor een strategisch- of financieel bedrijfsadvies in de regio Assen? Dan ben je hier op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op. Contact opnemen kan zowel telefonisch, via de mail als via het contactformulier onderaan de pagina.

Natuurlijk komen we voor een persoonlijk advies graag bij je langs. Daarnaast ben je ook van harte welkom om eens binnen te stappen bij onze vestiging aan de Vaart Zuid Zijde 33 voor meer informatie, echter……

 

Binnenkort openen we een kantoor in Emmen

De regio Noord-Nederland gaan we vanaf 1 juni 2019 bedienen vanaf de locaties in Emmen en Groningen. De geplande verhuisdatum van het kantoor Assen is 1 juni

Naast dat we ondernemers succesvol helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de provincie Drenthe, Groningen, Friesland.. Ben je benieuwd wat dit inhoud? Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.

Naast Assen, hebben wij vestigingen door het hele land. Bekijk al onze vestigingen.


Adres vestiging Assen

Vaart ZZ 33, 9401GG Assen
040-2121120

Contactformulier