Akzo Nobel – Presentatie Wet Werk en Zekerheid

Deel deze pagina

11 februari 2015De afgelopen weken heeft Hendrik Savelsberg van CMenP kantoor Nijmegen op verzoek van Akzo Nobel Acoat Selected een aantal presentaties gegeven aan klanten van AkzoNobel Acoat Selected. De presentaties zijn gegeven bij en voor ondernemers, met als aandachtspunt de financiële en organisatorische aandachtspunten voortkomend uit de wijzigingen in de nieuwe Wet Werk en Zekerheid.

Veranderingen die het hier en daar gemakkelijker maken voor de werkgever, maar ook een aantal zaken waar de ondernemer op zijn tellen moet passen. Fouten maakt kost dan al snel veel geld!

Waar moet je als ondernemer rekening mee houden, wat zijn de risico’s en hoe kun je hier in je personeelsbeleid op acteren.

Onderwerpen zoals de invoering van de transitievergoeding, de aanpassing van de ketenregeling, het belang van een goede signaleringsfunctie binnen je administratieve omgeving en een juiste timing in contractopvolging zijn o.a. de revue gepasseerd.

De presentaties zijn met grote belangstelling ontvangen en hebben geresulteerd in mooie beoordelingen door de aanwezigen. Wij kijken met plezier en een tevreden gevoel terug op de zeer geslaagde reeks van presentaties.

Graag verwijzen we naar het nieuwsitem van Akzo Nobel Acoat Selected, klik hier