Actie Financieringskompas

Deel deze pagina

9 januari 2013Als gevolg van de invoering van BASEL III per 1 januari 2013, verlangt een bank steeds meer en andere informatie van u. De bank wenst niet alleen meer een financiële analyse (de harde criteria) maar ook informatie over andere aspecten (de zachte criteria) die invloed hebben op de risico beoordeling van de onderneming. De aspecten zijn onderverdeeld in de groepen: management, kernfuncties, markt & branch ontwikkelingen.

CM&P heeft hiervoor het financieringskompas ontwikkeld. Dit produkt geeft inzicht in uw financiële positie en inventariseert daarnaast de andere aspecten die invloed hebben op uw onderneming en financierbaarheid van uw onderneming.

Wij willen u, als lezer van de nieuwsbrief, een korting aanbieden op het financieringskompas. Normaal kost het financieringskompas € 1.500,–. In de maand Januari & Februari brengen wij u slechts € 1.000,– in rekening. Zo heeft u aan het begin van het nieuwe jaar al een kostenbesparing gerealiseerd van € 500,–. Wilt u een afspraak neem dan contact op met ons. Klik
HIER
 voor ons contactformulier.