< p>

Help ik krijg geen financiering! - Claassen, Moolenbeek en Partners

Help ik krijg geen financiering!

Deel deze pagina

29 januari 2015Veel ondernemers hebben zwaar te lijden gehad onder de crisis. Daaronder ook veel bedrijven die niet gewend waren mee te bewegen met de ontwikkelingen in de markt. Na enige verliesjaren is al het vet van de botten en is er geen enkele ruimte voor investeringen meer. Niet gek dat een financier niet staat te trappelen. We hebben vaak genoeg gezien dat een bank de aflopende financiering in zo’n geval niet wil verlengen. En dan de innovatieve startup met het geweldige plan. Totale investering drie ton en het lukt niet om de financiering rond te krijgen. (lees ook ons artikel over startup financiering)

Waarom?

Jammer, want alle contacten waren gelegd, de overeenkomsten waren klaar. Het komt vaker voor dan u denkt. Maar waarom? De oorzaak hiervan is voor een niet onbelangrijk deel gelegen in het feit dat de aanvraag incompleet opgeleverd, onvoldoende toegelicht of financieel verkeerd ingestoken is. Onnodig te zeggen dat hierdoor dan ook goede plannen nodeloos worden afgewezen. Een gemiste kans op groei.

Second opinion

Bent u ervan overtuigd dat uw plannen solide en financieel haalbaar zijn, maar dat de financier of kapitaalverstrekker ze verkeerd begrepen heeft? Dan is een Second Opinion een oplossing. Wij bekijken uw plannen, berekeningen en onderbouwingen met een frisse blik vanuit het perspectief van de financier of kapitaalverstrekker. Omdat de plannen en berekeningen allemaal al voorhanden zijn, verlopen onze analyses efficiënt en snel. Zijn uw plannen met aanpassingen volgens onze analyses wel haalbaar, dan stellen wij natuurlijk voor nogmaals het financieringstraject in te gaan. Blijken uw plannen inderdaad niet financierbaar, dan zeggen wij dat niet alleen, maar dan adviseren wij u waar uw bedrijf in het bijzonder juist wel aan zou moeten werken. Opdat uw plannen in een later stadium wel te financieren zijn.

Vrijblijvend gesprek

Claassen, Moolenbeek & Partners is al meer dan 30 jaar specialist in financieren. Met meer dan 30 kantoren en 100 partners door heel Nederland zijn wij de specialist in het financieren van het MKB. Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende afspraak. Klik
hier
voor onze contactgegevens.